Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Εκλογές ΠΥΣΠΕ- ΑΠΥΣΠΕ- ΚΥΣΠΕ



Αρ. Πρωτ. 796

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ




Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων
(ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ – ΚΥΣΠΕ)
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Συνάδελφοι


                Σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, άρθρο 19 οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ - ΑΠΥΣΠΕ - ΚΥΣΠΕ) διεξάγονται την πρώτη εργάσιμη Τετάρτη του μηνός Νοεμβρίου, κάθε δεύτερου έτους.
                Φέτος οι εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ορίζεται η 20η Σεπτεμβρίου 2016. Τονίζουμε ότι η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας εκδόθηκε μόλις χθες 13/9/2016 και οι προθεσμίες που θέτει είναι ασφυκτικές, επομένως χρειάζεται αυξημένη προσοχή στην τήρηση των αναφερόμενων καταληκτικών ημερομηνιών.
                Ύστερα από τα παραπάνω σας ενημερώνουμε για τα εξής:
1. Οι υποψηφιότητες για τα ΑΠΥΣΠΕ και το  ΚΥΣΠΕ πρέπει να υποβληθούν στη Δ.Ο.Ε. μέχρι τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ώρα 15:00 π.μ., προκειμένου να διαβιβαστούν στις 20/9/2016 στους περιφερειακούς Δ/ντές και στο Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.
2. Οι υποψηφιότητες για τα ΠΥΣΠΕ πρέπει να υποβληθούν στους τοπικούς συλλόγους, μέχρι τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, προκειμένου αυτοί να τις διαβιβάσουν στους Δ/ντές Εκπαίδευσης, το αργότερο μέχρι 20/9/2016 (αν υπάρχουν πολλοί Σύλλογοι στο Νομό, τη διαδικασία  διεκπεραιώνει ο  μεγαλύτερος Σύλλογος της περιοχής).
3. Σας στέλνουμε υπόδειγμα αίτησης υποψηφιότητας, η οποία περιλαμβάνει τα στοιχεία που πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθούν.



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι αιτήσεις για ΑΠΥΣΠΕ – ΚΥΣΠΕ κατατίθενται στη Δ.Ο.Ε. από τους εκπροσώπους των παρατάξεων κεντρικά με κατάσταση και σε ηλεκτρονική μορφή, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο του ΥΠΑΙΘ.  Οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για ΑΠΥΣΠΕ  - ΚΥΣΠΕ πρέπει να καταθέσουν αυτοπροσώπως την αίτησή τους στη Δ.Ο.Ε. μέχρι 19/9/2016, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ώρα 15:00 π.μ.




ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ) …………………………….
ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΤΗΣΗΣ(*)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ………………………..(**)

 

ΕΠΩΝΥΜΟ ____________________________________________________

 

ΟΝΟΜΑ _____________________________________________________

 

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ _______________________________________________

 

ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΚΠ/ΚΟΥ_________________________________________

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε(Οργανικής θέσης) ________________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ _______________________________________


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ ____________________ΚΙΝΗΤΟ_________________

Ημερομηνία ____________
Ο/Η ΑΙΤ________
(*) Η αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω στοιχεία
(**) ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ


Αθήνα  14/9/2016
Προς
Τους Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου