Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Έκτακτη Γενική Συνέλευση σχετικά με το Ασφαλιστικό

 


ΘΕΜΑ: Πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για το Ασφαλιστικό:  

            Σύμφωνα με το έγγραφο της Δ.Ο.Ε. με αριθμό πρωτοκόλλου 350/13-1-2016, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στα σχολεία, αλλά είναι αναρτημένο και στο ιστολόγιό μας, ο Σύλλογος Ε.Π.Ε. Παιονίας, καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση, για να αποφασίσει για την περαιτέρω συνδικαλιστική δράση του κλάδου. Η συνέλευση σχετικά με το ασφαλιστικό θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στις 14:15. Αν δεν υπάρχει απαρτία, θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και αν πάλι δεν υπάρχει απαρτία, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα.
            Προκειμένου  να υπάρχει απαρτία, στην πρώτη συνέλευση απαιτείται παρουσία του ενός δευτέρου των μελών του Συλλόγου, στη δεύτερη το ένα τρίτο και στην Τρίτη το ένα πέμπτο. Τα μέλη του Συλλόγου είναι 196. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν οι γενικές συνελεύσεις, λόγω έλλειψης απαρτίας, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Συλλόγου για να πάρει αποφάσεις, τις οποίες θα μεταφέρει στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

            Σημειώνεται ότι συνήθως υπάρχει απαρτία στην τρίτη σύγκληση γενικής συνέλευσης, γι’ αυτό το λόγο σας παρακαλούμε να παραβρεθείτε οπωσδήποτε στη συνέλευση την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, προκειμένου να λάβουμε τις αποφάσεις πάνω στο θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου