Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Αποφάσεις του Δ.Σ. στη συνεδρίαση της 1ης Δεκεμβρίου






Πληροφορίες: Ηρώ Σολωμού
Κιν. Τηλ: 6982720067
Γουμένισσα,7-12-2015
Αρ. Πρωτ:42


ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. συλλόγου  που πραγματοποιήθηκε στις 1-12-2015 συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:


ΘΕΜΑ 1ο: Συνδρομή αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Στα πλαίσια της απόφασης της Δ.Ο.Ε. να μειώσει τη συνδρομή των αναπληρωτών στο ποσό των δεκαπέντε (15) ευρώ, ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι ο Σύλλογος διαμορφώνει το ποσό της συνδρομής αναπληρωτών στα δεκαεφτά (17) ευρώ από είκοσι πέντε (25) που ήταν ως τώρα.
Διευκρινίζεται ότι οι συνάδελφοι που έχουν εξοφλήσει την πρώτη δόση στον ταμία, οφείλουν πλέον το ποσό των δύο (2) ευρώ.

ΘΕΜΑ 2ο: Ενημέρωση μελών του Συλλόγου

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η λειτουργία του ιστολογίου (blog) του Συλλόγου συνεχίζεται κανονικά. Η διεύθυνση είναι:
Επίσης, ξεκινά η λειτουργία ομάδας στο facebook, με το όνομα: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΕ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.
Τόσο το ιστολόγιο όσο και η ομάδα θα ενημερώνονται άμεσα για οτιδήποτε προκύπτει. 

ΘΕΜΑ 3ο: Παρουσία εκπαιδευτικών στα τακτικά συμβούλια του Συλλόγου

Σας ενημερώνουμε ότι στις αρχές κάθε μήνα, θα πραγματοποιούνται τα τακτικά Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου μας. Υπενθυμίζουμε ότι οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές σε όποιον επιθυμεί να τις παρακολουθήσει ή να θέσει κάποιο θέμα. Για τον ακριβή χρόνο πραγματοποίησής τους, θα ενημερώνεστε νωρίτερα.

ΘΕΜΑ 4ο: Πραγματοποίηση εκδήλωσης την Παρασκευή 11/12 στο Πολύκαστρο

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3/12), καθώς και της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού (11/12), ο Σύλλογος θα συνδιοργανώσει με τη Σχολική Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 7ης Περιφέρειας, τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Εκπαίδευσης 38ης Περιφέρειας, το Σχολικό Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης 3ης Περιφέρειας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς “βηματίΖΩ”, εκδήλωση με τίτλο: «Συνεργασία φορέων για μια συμπεριληπτική κοινωνία».

ΘΕΜΑ 5ο: Αίτημα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Παιονίας

Αποφασίστηκε να σταλεί αίτημα προς τον Εμπορικό Σύλλογο  της Παιονίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί έκπτωση για τις αγορές των συναδέλφων από τα καταστήματα αυτά.